Από τους Φακέλους Φρονημάτων στο ΥΠΕΡ-ΦΑΚΕΛΩΜΑ της ΝΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ !!!

29 Αυγούστου 1989 – 17 εκατομμύρια φάκελοι φρονημάτων από όλη τη χώρα παραδίδονται στην πυρά, από την κυβέρνηση συνεργασίας Δεξιάς και Αριστεράς. Δύο δεκαετίες μετά, το σχέδιο για το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ήδη σε εξέλιξη, με αποκορύφωμα ΤΟ ΥΠΕΡ-ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Έτσι, στις 11 Σεπτεμβρίου 2010 εξαγγέλεται από τον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ (η οποία πρακτικά δεν καταργείται με την αλλαγή της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά με την αλλαγή και απλούστευση των διαδικασιών λειτουργίας του Δημοσίου), ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ, όχι μόνο για τις χρήσεις που έχει και η σημερινή Ταυτότητα, αλλά και για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ οι οποίες θα καταγράφονται με εργαλείο τη νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα.

Ένα ΥπερΦακέλωμα που θα παραμένει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στα αρχεία των υπολογιστών του κράτους, αλλά και των τραπεζών και το οποίο, ναι μεν μπορεί τώρα να φαίνεται αθώο σε όσους δήθεν «ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ», αλλά μπορεί να αποβεί μοιραίο σε μια μελλοντική ενδεχόμενη απολυταρχική κυβέρνηση ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, που κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί το τι θα απαιτεί μια τέτοια κυβέρνηση από τους πολίτες και πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες του παρελθόντος, που θα βρίσκονται για πάντα εκεί, εις βάρος των πολιτών…!!!

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΠΕΒΕΛΑΝ ΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ !
Τον Φεβρουάριο του 2015 εξαγγέλεται πάλι από τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και τον Ιούλιο του 2019 από τον νυν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για το 2020.

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: «Θα προσπαθήσουν πολλές φορές να μας τις δώσουν, αλλά τελικά δεν θα προλάβουν, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος.»

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ,
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ Ή ΕΜΦΑΝΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ,
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ !

Στο βίντεο μιλάει ένας παγκοσμίου κύρους εμπειρογνώμονας της εγκληματικότητας στο διαδίκτυο, και ειδικός στην Ασφάλεια Ηλεκτρονικών Συστημάτων, ο Mikko Hypponen (Χαϊπόνεν), σχετικά με ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ», καταρρίπτοντας ΤΑ 4 ΣΥΝΗΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ που είναι:
1. «Αυτό το ξέρουμε, δεν είναι καινούριο»
2. «Αυτό γίνεται παντού – όλες οι χώρες κατασκοπεύουν»
3. «Γίνεται για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας»
Και το κορυφαίο 4ο Επιχείρημα:
4. «ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΩ» (Το σύνδρομο, όπως αποκαλείται, του «Ι have nothing to hide»)

Η νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα όμως θα απαιτεί (για την έκδοσή της) τη λήψη ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ από το Σώμα του κάθε Πολίτη, όπως, εκτός των άλλων και:
-ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού, μοναδική σε κάθε άνθρωπο),
-ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (σκανάρισμα της διάταξης των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης), και αντίστοιχα
-ΔΑΚΤΥΛΟΣΚΟΠΗΣΗ,
ώστε να οδηγήσει τελικά στο ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, το οποίο θα γίνει ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ, όπως το προέβλεψε ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης στο ιδιόχειρο σημείωμά του «Σημεία των Καιρών» και που παραπέμπει στην ΥΠΕΡΥΣΓΧΡΟΝΗ και άγνωστη στους πολλούς ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ DNA.

Add a Comment

Your email address will not be published.